Monday, August 8, 2011

مشغولة جدّا!!!!

 مشغولة جدّا!!
bagi yang tak faham,maksudnya "sangat sibuk"
mm,minggu ni minggu yang sangat2 busy sebab semua assignment2 nak kene hantar minggu depan.
nahu,sorof,sirah nabawiyah,kalam,pembentangan nahu -.-'
malam-malam pun lepas tarawih memang tak sempat nak update blog .
kalau update blog memang tak jalan la assignment. -.-'

tengah pening kepala pasal tiket balik nilam puri lepas raya,kelas ganti la,aktiviti2..

semoga Allah mudahkan urusan :)
rasa macam nak balik rumah sedara weekend ni~

jom sama-sama bersihkan hati dan mengejar keberkatan ramadhan mubarak ni!^.^
*kalau masa mampu diulang kembali,ingin aku ulngi satu ramadhan itu agar ramadhan ini benar2 tidak aku siakan :'(*

rindu ramadhan dekat smap.....~

*just a short post* -post tak penting-


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

No comments: