Monday, September 12, 2011

cari masa untukNya

assalamualaikum~
sibuk nyaaaaaa minggu ni.smpai kurang terurus rasanya.


sampai intan rasa nak cakap macam ni :

maaflah kalau ada ter kecilkan hati sesiapa,tak layan ke..memang kelam-kabut +.+

lagi2 hari ni,terkejar2 nak hantar assignment aqidah +.+
alhamdulillah,submitted! :)

lepas tu,kena siapkan video untuk dokumentari pulak~
penting betul IT zaman sekarang ni,belajar bidang agama pun kena pandai movie maker + cyberlink ni.-.-'
tapi untung juga,dapat belajar.
DAN tak semestinya orang belajar bidang agama ni tak pandai IT.*cewah^.^*
(baru belajar sikit je -.-)
IT pun penting zaman sekarang untuk sebarkan dakwah :)

memang sangat busy lepas raya ni,blog pun dah kurang pengisian -.-
sedih sebenarnya tinggalkan blog dengan tak de pengisian,
*post kali ni pun macam x de pengisian -.-*

tapi sesibuk mana pun kita,MESTI KENA ADA MASA UNTUKNYA! :)
setiap masa kita biarlah untukNya.

insyaAllah,lepas final exam,cuti sebulan! *yeay!:D*
boleh la buat pengisian,itupun andai Allah beri ilham untuk mengarang :)
within 3-4 weeks ni pun,kalau ada kesempatan,ada idea,akan buat pengisian pada blog..

lagi 2 minggu nak exam~
paling risau exam aqidah..macam mana nak jawab,,tolonggggg~
kalau dalam bahasa melayu tu,mungkin la boleh kuasai,tapi bila dalam bahasa arab ni,takut jugak +.+

belum cuti lagi,gambar je over :D
2/10/2011-11/10/2011
doakan yea :)
selasa malam tu jugak nak balik rumah!hehe =p
nak jumpa mama.
belum cukup berbakti lagi pada mama :(

panjangkan umurku ya Allah agar aku sempat berbakti pada ibuku.
panjangkan umurku ya Allah kerana masih kurang lagi amal ibadahku :(
semoga perjalanan hidup ini sentiasa terpimpinan dengan hidayah dariMU.

ربّي يسّر ولا تعسّر!

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

No comments: