Tuesday, September 13, 2011

SELAMAT JALAN :)

suka sangat lagu ni.setiap lirik yang sangat bermakna.
intan nak tujukan nasyid ni untuk sahabat2 yang akan fly ke mesir dan jordan esok pagi.
*tapi dah pergi airport malam ni kan?*


AINA,AMIR,SHAZREEN,IKRAAM,AZIZAH,FAKHIRAH,WAN ALIA AMALINA,ARIF IMRAN,ARIEJ,NASYRAF,ZAHIRAH ALIA.^.^

untuk sahabat2 yang dah pun fly ke sana.

SOLEHAH,KHUSYAIRI,SALMI,KAK ZAHRA' :)

AMIRUL ARIF -24 HB.



sedikit ucapan.hoho *

semoga sentiasa diiringi keberkatan dan redha dariNya.
jaga diri.jaga hati.
chaiyok!jangan tak balik malaysia pulak :D
jangan lupa saya :'( *haha*
semoga pengalaman dan ilmu yang dapat kat sana nanti,dapat kita sama-sama kongsi bila dapat jumpa nanti.
ikhlaskan hati menuntut ilmu keranaNya.kalau ikhlas hanya untuk Nya,insyaAllah,kejayaan lain akan turut mengiringi anda :)
manfaatkanlah bumi anbiya' sebaiknya.
carilah mutiara-mutiara indah di sana.
semoga tarbiyah itu sentiasa mengalir untuk pengislahan diri :)
doakan saya di sini ♥

*sedihnya korang nak pergi* jujur^^
tapi bila piki,kalau nak sedih sangat pun,hari2 jumpa kat FB.haha.skype pun ada nanti :)

to aina:
saya dah nak nangis semalam.hehe.
tapi tahan :D sape nak jalan2 dengan sy lepas ni? :')
hehe,ok!tak nak buat aina sedih!saya kena bagi semangat! :)
i'll miss you.

I'LL MISS YOU ALL.
ZEALOUS 0610 ADALAH PERTEMUAN TERINDAH DALAM HIDUP SAYA.

bertemu dan berpisah keranaNya.

bak kata syamirul =p

'walau raga kita terpisah jauh,
namun hati kita selalu dekat'
:D

Dari Nu’man bin Basyir r.a., Rasulullah SAW bersabda, “Perumpamaan persaudaraan kaum muslimin dalam cinta dan kasih sayang di antara mereka adalah seumpama satu tubuh. Apabila satu anggota tubuh sakit maka mengakibatkan seluruh tubuh menjadi demam dan tidak bisa tidur.” (Hadis riwayat Muslim)


SELAMAT JALAN.
:)



MEMANG SUKA LAGU BANYAK2 NI =p
banyak sangat lagu untuk sahabat kalau nak letak :)

INTAN SENTIASA DOAKAN YANG TERBAIK UNTUK ZEALOUS 0610.

SMAP LABU 0610.
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

No comments: