Friday, October 21, 2011

cari redha Allah

assalamualaikum. :)
masih dalam proses nak repair-repair blog ni.tak tahu la bila siap sepenuhnya.
tapi kalau tak siap pun,insyaAllah,i'll try to update ^^
sebenarnya teringin nak cari layout yang simple dan ada header sendiri.tapi tak tahu nak buat macam mana.
orang suggest guna adobephotoshop,tapi tak de lagi software tu,so,twngok la macam mana^^
dan colour blog sekarang pun macam gelap.saya lagi suka warna yang lebih terang.
any suggestion or any website that you can suggest to me? :)

untuk kali ini,tiada pengisian sangat lagi.
cuma teringin nak berkongsi satu 'youtube'
dah lama dah tengok,tapi tiba-tiba teringat tadi.
menarik pengisian dari Ustaz Kazim.

satu kata-kata yang saya ingin petik dari video ni :
'carilah keredhaan Allah walaupun mendapat kemurkaan manusia,kerana apabila kamu diredhai Allah,
nescaya Allah akan memelihara kamu.
janganlah mencari keredhaan manusia sehingga mendapat kemurkaan Allah nescaya Allah tidak bersama kamu'

selamat mendengar dan menghilangkan sedikit kehausan rohani ^^


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

fasiihah jasni said...

intan,, akk rasa better tak letak lagu.. susah sikit kalau mcm intan post video nie,, tak boleh nak dengar..
kalau nak letak jugak lagu,, biar yang boleh pause.. okay?

pandangan sajeee~

INTAN NADZIRAH said...

ouh,,aah,,lupe2..hehe,,tq sgt sebab igtkan..besenye kalau ade video intan off..hehe...tq2..