Thursday, February 24, 2011

senyum :)

hype!salam 'alaik~
hmm,,kecoh kan pasal driving intan niyh..hehe..
hmm,tadi da masuk kereta abang driving tu,dia minta maaf,
jadi intan senyum saja la~


one fact,saya memang bengang!
tapi tak la berdendam,,tak reti simpan lama2..
that's why kalau ada pape yang buad intan marah,,
memang intan bising!
tapi kejap je..sebab da luah kan..hehe..(elak penyakit sakit jantung ok :)
so,x de ape sangat la sekarang,,ok2 je..


pre test td..alhamdulillah..
everything was okey~
bukit pun ok jgk ..hee^^
tp orang yang tolong tgk2 pre test ni..tengok dari jauh je..
"ok lah,terus pegi jalan raya,,saya tengok tadi da ok da tu"
dalam hati:betul ke abang ni?haha..
on the road:mm...abang ni garang la jugak~
saya lambat bagi signal je pun,jangan marah der~hehe;p
so,insyaAlah..the test is coming~just wait and see..
hope everything will be okay..
rabbi yassir wa la tu'assir :)
x sia2 la,bengang2,marah2..hehe..


yang penting,,saya x dendam ok..saya hanya marah hanya ketika itu!
i still can take it positively :)
saya hanya marah di belakang2..hehe..
tak kan nak marah abang tu pulak~da la dia lagi tua...
x sopan~
nasib baik masuk kereta dia,dia pasang ikim~
sojuk hati den..hehe..
tup2 kua nasyid
"hapuskan sengketa dan dendam"
eh..terasa2..hehe..tapi saya tak dendam tau~
abang da pilih siap2 ei suh dj ikim pasang?haha:D


saya masih memilih baju kurung untuk pergi driving hari ni,
sebab saya percaya setiap apa yang Allah redha tu,
akan mendatangkan keberkatan dariNya :)
akan diberi kemudahan...
(eh,tapi bukan la sebelum ni saya tak tutup aurat..kang slh phm pulak;p)
and saya percaya kemudahan yang diberi oleh Allah hari ini,
semuanya datang dari Allah..
act,setiap apa yang berlaku,semuanya boleh jadi perkara untuk dimuhasabahkan~
walaupun drive ni mende simple..tapi kalau goyang(nervous)
x jadi der~hehe..
nikmat,ketenangan,kesusahan,kesenangan dariNya :)
rabbuna yusahhil =)

mai2!baca sat :) dapat pahala~
semoga dikurniakan ketenangan~
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

~dianakhairi~ said...

masa nak test dulu,cikgu lesen kata pki la yg selesa,seluar ke.tp akk pki tudung bulat ngn jubah.
tak bape selesa n panas sikit sebenanye.nak kalut gelabah sume.tak panas pun bepeluh2.huhu.

INTAN NADZIRAH said...

hehe...tu la..mule2 dlu pkai suar..sje je pkai bju kurung..senang...x yah piki2 nak pkai blouse ape..;p
lgpun rasenye ok kot pkai bju kurung sbb tgk mak pkai g keje ari2..
mm..btol2..x panas pun peluh jgk..HAHA..