Wednesday, March 2, 2011

pindah rumah vs adik2 smap labu

haish~sejak dua menjak ni,rasa celaru2..hehe;p
weekend ni nak pindah rumah,,
tapi adik-adik kat smap labu ni sudah telefon suruh datang ajar kawad..
kasihan sama mereka,,
niat nak pergi tu berkobar-kobar sudah..
mula-mula,mama pun macam bagi(i mean,mama intan la,bukan pengetua..hehe;p)
tapi tiba-tiba mama tanya

"nak kena pergi juga ke?kita kan nak pindah rumah~"

ha~mendalam soalan ni,,intan pun serbasalah,ye la..
siapa pulak nak tolong angkat2 barang ..
dilema2~
minggu depan dah cuti sekolah,seminggu diorang dah 'burn' nak berlatih..
tapi next week juga diorang ada monthly test~
yeah~inilah namanya smapian!
sibuk2!



tapi saya rasa,saya ada idea!
(wah,aku pulak penat nak piki pasal dorang kan;p)
this week,dorang abeskan buad formasi dulu!


nanti lepas cuti sekolah,i'll come (insyaAllah)ajar kawad statik/dinamik~
haiya~!!chaiyok2!


alah~ajar budak smap kejap je ni!
bukan cakap besar tau!
ini pengalaman sarjan intan nadzirah..cewah~:D...
sehari habiskan 3/4 step pun da bley!!

wa..sungguh kasihan sama mereka...
(tu la..dlu kak intan ajar x nak alert!hehe;p
x marah pun~
tapi gelabah jugak kalau dorang x reti ni~)
dala zanji x sempat ajar rawi~ :(
terkilan pulak meninggalkan smap dalam keadaan adik2 x sedia..
tapi x pe.!!!
adik2 hebad! ;) korang bley buad~

ape cer la agaknya keputusan MTAQ semalam?
zanji rumah umar menang x?? ;p

hmm..jadi nya...mungkin x dapat pergi minggu ni~ :(
korang berlatih la formasi!
(macam cakap sorang2..haha..x tau nak contact korang macam mane..
tu la..x bawak hp! hehehhehehe;p)
x pe2..jangan bawak..nanti x berkat;p (tym spm x pe kot;p)

Urusan penginapan kat smap,insyaAllah..cikgu azni akan bantu..tq cikgu! ♥

RABBUNA YUSAHHIL :)
SEMOGA ALLAH MEMBUKA JALAN KEMUDAHAN KEPADAKU UNTUK BERBAKTI PADA SEKOLAH
DAN
MEMBUKA JALAN KEMUDAHAN PADA ADIK2 UNTUK BERJAYA! :)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 comments:

~dianakhairi~ said...

waaaaaaaa rindu same skola..krs...kawad..

tapi tak boleh da..sob sob

INTAN NADZIRAH said...

aah...kite same2 kawad..skang x ley da kawad :( hehe..