Tuesday, February 15, 2011

tak tenang~


mm,kenapa tak tenang ye?
Allah...kalau ikutkan perkara kecil je~
pasal driving..HAHA..
tapi kalau nak buat apa2 mesti ada aim kan??
intan nak lulus!!!
ari ni punya driving test macam kureng ckit la~ :(
x suke!!!
Allah~permudahkan lah segala urusan...
kadang kita tengok cam simple je kan..
contoh cam driving ni..nampak simple je,,
tapi kalau nak achive sumtihng..kene buad sungguh2..wa~
kenapa la i gelabah sangat ni...
nak2 tadi tengok ada dua accident motor,Allah..bedebar2..gigil kot..
hmm...insyaAllah..next week test drive..

ha!all the best la untuk acip nk test drive esk!haha
zati norizan la lulus da..wa~sonoknye~
memang lega lah kalau dah lulus...hehe..
neway...semoga kehidupan lebih mudah...
:)
mohonlah pada Nya :)

RABBI YASSIR WALA TU'ASSIR,YA KARIIM~

ACT,ade orang meninggal ari ni kat rumah intan..
nenek sdara meninggal..
semoga rohNya dicucuri rahmat =)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 comments:

NUR AFIFAH NAZRI said...

junior smap eh... good to c u writing a blog :)

INTAN NADZIRAH said...

akak x igt sy ke??wa~sdey2..hehe..x de la..
mm..sy form1 2006...selalu jumpe akak kt musolla ;)

~dianakhairi~ said...

ish2 pipah2..
pengerusi bdk ape ni?haha main2 je.
tetibe terase mcm i ni junior yg mengenali junior.hua2.

eh intan, moga lulus eh.
akk dulu, undur2 kat bukit nak kua simpang, tp bce bismillah2 peg jpj tu mcm tak smpi ht nak fail kan, alhmdulillah lpasss..

yg penting bile dah lulus sile bwk kete, jgn bia lesen berkulat dlm wallet.mcm sape eh??haha.

~dianakhairi~ said...

ish2 pipah2..
pengerusi bdk ape ni?haha main2 je.
tetibe terase mcm i ni senior yg mengenali junior.hua2.

eh intan, moga lulus eh.
akk dulu, undur2 kat bukit nak kua simpang, tp bce bismillah2 peg jpj tu mcm tak smpi ht nak fail kan, alhmdulillah lpasss..

yg penting bile dah lulus sile bwk kete, jgn bia lesen berkulat dlm wallet.mcm sape eh??haha.

INTAN NADZIRAH said...

hehe...mcm puan diana khairi ni ke?;p
tu la..tkut mama x bagi bwk pulak t..hehe...
kak pipah x perasan kot..hehe..x pe..
mm..psl test drive tu..wa~ntah la..tdo x lena..mkn x kenyang(tp gemok!;p)hehe..