Tuesday, March 22, 2011

waktunya telah tiba.

rasanya semua orang pun tahu apa yang intan nantikan selama ini.
well,bukan intan je yang nantikan,semua calon spm 2010 memang menantikan saat2 ni!
mm,tak tahu macam mana nak gambarkan perasaan sekarang,

berdebar tu berdebar lah juga,but i try to calm myself..
macam mana ek agaknya esok??
nanti dah dapat slip tu,nak tengok dulu ke bagi mama tengok dulu?
tak sanggup pula nak tengok dulu rasanya..hehe..

but,i'm really hoping that result esok tidak mengecewakan,
kalau tak de rezeki straight A's t,hope perasaan syukur tu melebihi dari segala perasaan yang lain,
semoga dijauhi dari hasutan dan bisikan syaitan.

ya,Allah,kurniakanlah aku kekuatan dalam menerima segala ketentuanMu,
dan jika aku peroleh kecemerlangan,jauhilah aku dari sifat ria' ,ujub,takabbur serta segala sifat yang tidak layak untuk diriku sebagai hambaMu.

hmm,nak fikir positif sangat kang,kena berdesia hadapi sebarang kemungkinan,
nak fikir negatif kang,tak sanggup pun ada.
semoga segalanya berjalan dengan baik hari esok.
(macam heartless la tulis post ni...tak tahu nak rasa macam mana)HAHA..


RABBUNA YUSAHHIL,YA ALLAH.
BERIKANLAH KEJAYAAN KEPADA KU DAN SAHABAT-SAHABAT KU.
BERKATILAH SEGALA USAHA KAMI :)

KAU SEBAIK-BAIK PENENTU DAN SEBAIK KESUDAHAN~

semoga kejayaan yang diperoleh dapat memberi kebaikan dan manfaat pada orang lain!

doakan yang terbaik buatku~doa+tawakkal adalah jalan yang terbaik dalam keadaan macam ni.
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 comments:

Qien said...

hehe,,,
alhamdulillah.. dapat juga straight a's kan.. :).. tahniah!!! moga terus berjaya di masa hadapan, fiddunya wal akhirah... :)

Qien said...

hehe,,,
alhamdulillah.. dapat juga straight a's kan.. :).. tahniah!!! moga terus berjaya di masa hadapan, fiddunya wal akhirah... :)

Qien said...

hehe,,,
alhamdulillah.. dapat juga straight a's kan.. :).. tahniah!!! moga terus berjaya di masa hadapan, fiddunya wal akhirah... :)