Friday, May 27, 2011

selangkah menuju

ok!esok akan bertolak ke kelantan!
naik bas then saudara mara ramai kat sana yang boleh ambil.
for sure intan pergi dengan mama! :))
so,perjalanan memakan masa dalam 8 jam,insyaAllah.
doakan perjalanan selamat.

ALHAMDULILLAH,
saya lebih bersemangat,tak sedih2 dah,hoho..
saya boleh je sebenarnya,,ceh~hehe,,
sedih sebab dah lama sangat duduk rumah,and sedih berenggang dengan mak tu,i think,tu normal la kan =p
just short post~
esok sempat kot nak update lagi.
daftar hari ahad nanti~


haha,,bunyi macam tragis je~nanti balik la~~

baca doa naik kenderaan,
:)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 comment:

.::CiK sMiLeY::. said...

selamat mencari pengalaman baru