Monday, April 18, 2011

hari anugerah cemerlang.

mm,act,macam tak de topik pun nak bawa.
so,disebabkan semalam baru je balik dari smap labu,
jadi itu sahaja yang cerita menarik setakat ni,hehe..

by the way,terima kasih dekat pihak sekolah atas anugerah yang diberi,
terima kasih untuk guru-guru & AJK yang uruskan majlis HAC 2011 :)
intan memang akan jadi antara yang paling kecoh kalau jumpa kawan-kawan,
tak tau la kenapa,haha,,seronok kot;p
"intan ni kelakar la~:D"
haha,saya kelakar ke?aiyo~tah la,
yang penting,memang happy sangat sebab dapat jumpa kawan-kawan. ;)
kalau semua zealous ada,lagi seronok!


okay~mai tengok sini sume :)

                                                                            
   belah sini pulak ^.^


 group baru kat smap labu,
caklempong simfoni warisan smap labu,
cm tu kot namenye;p




 okay2~baju baru sume,,paham~haha,,


budak putera nak berteduh -.-'

^,^
 ***********************               *******************************  ******************
okay,selepas HAC tamat,kami rancang nak melawat salah seorang sahabat yang tak sihat,hehe,,
sebenarnya ramai plan nak pergi,tapi sebab parents masing2 mungkin ade hal,so,yang ni je la dapat pergi,tapi macam mana,sahabat yang lain,turut sentiasa mendoakan kesejahteraan firdaus majid :)

mendengar bakal-bakal doktor memberi penerangan,,hehe,,


syafakallah pdot :)

chaiyok2! >.<
 
jemput makan~


berborak sambil mendengar nasihat2,,hehe >.<

okay,alhamdulillah,
everything was okay,
firdaus is getting better,
semoga cepat sembuh sepaya mudah urusan nak masuk U nanti :)

seronok dapat jumpa kawan-kawan :)
bila lagi nak jumpa??~
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 comments:

dentist-to-be said...

eh.. ade sinbad ea??

INTAN NADZIRAH said...

sinbad tu ape?hehe..

dentist-to-be said...

alamak..
akak selalu lupe name dye..
bdak batch awak yg masuk mtd tu..
name dye kat mtd sinbad..
sape ye name dye?
hahaha..

INTAN NADZIRAH said...

ouh,,haha,,letih sy piki,,
"scene bad" ke mksd akak?"ahaha..

kitorg pggl dye caim,,
syafiq naim :)
dye sje dtg tym anugerah cemerlang tu sbb after tu nak lwt pdot..

dentist-to-be said...

ha!
caim.. haha..
dye kan masuk mtd..
jadi junior kawan2 akak..
kat mtd orang panggil dye sinbad..
akak lupe ape name pnuh dye..
hehe..
thanx intan..